Notícies de Músics per la CoblaEl tenora Gerard Montsech guanya la Beca Josep Maria Bernat 2019

Publicat el 17/12/2019

Gerard Montsech, intèrpret de tenora, de Rubí, ha aconseguit la 25a edició de la Beca Josep Maria Bernat, la final de la qual s'ha celebrat aquest passat dissabte 14 de desembre a Bellpuig.


La Cobla de Cambra de Catalunya enregistra un disc dedicat al coreògraf Manuel Cubeles (1919-2017)

Publicat el 4/12/2019

 

La Cobla de Cambra de Catalunya enregistra un disc dedicat al coreògraf Manuel Cubeles (1919-2017)

El passat 25 i 26 de novembre de 2019, la Cobla de Cambra de Catalunya, dirigida per Jesús Ventura, va enregistrar un volum discogràfic que veurà la llum al 2020. Es tracta d'un enregistrament dedicat al coreògraf Manuel Cubeles i Solé (1920-2017). El disc inclourà instrumentacions de danses tradicionals i de creació pròpia per a dues cobles estrenades al Palau de la Música Catalana durant la dècada de 1940 de compositors tan rellevants com Joaquim Serra, Antoni Català, Lluís Moreno Pallí i Manuel Oltra. 


I Jornada d'Arxius i d'Associacionisme

Publicat el 12/11/2019

 

I JORNADA D’ARXIUS I ASSOCIACIONISME

El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya ha organitzat pel 28 de setembre aquesta 1ª Jornada, sota el títol Comunicacions sobre tractament, conservació i difusió de Fons. El Departament ha volgut convidar a las nostra Associació MÚSICS PER LA COBLA per a presentar una de les Ponències. La implicació que tenim en aquests temes, fonamentals en la nostra activitat i l’imatge positiva que anem projectant ens han fet merèixer aquesta invitació.