Notícies de Músics per la CoblaConcert de presentació de "Les sardanes per a cobla" de Juli Garreta i Arboix

Publicat el 7/06/2019

El proper dia 25 de juny de 2019 a 2/4 de 8 del vespre tindrà lloc el concert de presentació de l'edició discogràfica de les sardanes per a cobla del mestre compositor Juli Garreta i Arboix. L'entrada és gratuïta amb invitació que cal reservar al telèfon 93 319 76 37 o bé enviant un correu a mpc@musicsperlacobla.cat.

El patrimoni musical català té en el mestre guixolenc Juli Garreta i Arboix (Sant Feliu de Guíxols, 1875-1925) un sòlid referent...


Presentació del CD de Francesc Pujol

Publicat el 6/02/2019

Josep-Maria Serracant, President de Músics per la Cobla, va presentar el prop-passat 31 de gener, la darrera producció discogràfica de la nostra Associació, la dedicada a les sardanes per a cobla del mestre Francesc Pujol i Pons. La presentació s’efectuà en el decurs de l’acte de la inauguració de l'exposició L'estrena de compositors catalans al Palau (1908-1936),en l'incomparable marc de la sala d'assaig de l'Orfeó Català, al Palau de la Música Catalana a Barcelona.


Encàrrec d’una obra per a cobla a la compositora mexicana Maria GRANILLO

Publicat el 28/06/2018

Pel Memorial Joaquim SERRA d’enguany i actuant com assessors musicals la nostra Associació a assumit el repte d’escollir un compositor que reunís les condicions que la presidència de l’Agrupació Cultural Folklòrica Barcelona ens havia donat. D’una banda es desitjava un compositor estranger, amb lo que seguíem els exemples d’altres anys quan encarregarem obres a Kevin KASKA, Louis STEWART i Tim GARLAND i per l’altre es volia encetar una nova línia integrant, finalment, a una dona compositora a l’elenc de compositors.