Notícies de Músics per la Cobla



26a edició de la Beca Josep Maria Bernat

Publicat el 23/12/2020

Núria Casas i Coll, alumna de contrabaix de l'Escola Superior de Música de Catalunya, ha guanyat la 26a edició de la Beca Josep Maria Bernat, la final de la qual s'ha celebrat aquest passat 19 de desembre a la Vila de Bellpuig. El jurat també ha atorgat un accèssit a Mariona Llenas, intèrpret de flabiol i tamborí. La Beca Josep Maria Bernat per a joves instrumentistes de cobla és una beca que convoca cada any l'Associació Músics per la Cobla juntament amb l'Ajuntament de Bellpuig per tal promoure l'estudi dels instruments que integren la cobla. Moltes felicitats, Núria!


La Cobla de Cambra de Catalunya ha ofert la integral de sardanes de Pau Casals al Festival de Pasqua de Cervera

Publicat el 9/12/2020

El passat dissabte 21 de novembre de 2020 el Festival de Pasqua de Cervera va oferir un concert especial: la integral de les sardanes de Pau Casals, amb la Cobla de Cambra de Catalunya, sota la direcció de Jesús Ventura. 


Memorial Joaquim Serra 2020: un memorial en streaming

Publicat el 9/12/2020

El Memorial Joaquim Serra d'enguany es va poder seguir pel YouTube de l'Agrupació Cultural Folklòrica Barcelona fruit de la gravació realitzada al Casino L'Aliança del Poblenou. La part musical va anar a càrrec de la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona i Cobla Mediterrània, sota la batuta de Marcel Sabaté i de Jesús Ventura.