Notícies de Músics per la CoblaPresentació del CD d'ANTONI JUNCÀ

Publicat el 12/11/2019

 

Presentació del CD d'ANTONI JUNCÀ
El passat 18 de maig de 2019, al Teatre de l’Espai Cultural La Cate de Figueres, es va estrenar el CD de la Col·lecció CLÀSSICS dedicat al compositor figuerenc Antoni Juncà i Soler, un monogràfic enregistrat per la Cobla de Cambra de Catalunya sota la direcció de Gerard Pastor al 2018.


Concert de presentació de "Les sardanes per a cobla" de Juli Garreta i Arboix

Publicat el 7/06/2019

El proper dia 25 de juny de 2019 a 2/4 de 8 del vespre tindrà lloc el concert de presentació de l'edició discogràfica de les sardanes per a cobla del mestre compositor Juli Garreta i Arboix. L'entrada és gratuïta amb invitació que cal reservar al telèfon 93 319 76 37 o bé enviant un correu a mpc@musicsperlacobla.cat.

El patrimoni musical català té en el mestre guixolenc Juli Garreta i Arboix (Sant Feliu de Guíxols, 1875-1925) un sòlid referent...


Presentació del CD de Francesc Pujol

Publicat el 6/02/2019

Josep-Maria Serracant, President de Músics per la Cobla, va presentar el prop-passat 31 de gener, la darrera producció discogràfica de la nostra Associació, la dedicada a les sardanes per a cobla del mestre Francesc Pujol i Pons. La presentació s’efectuà en el decurs de l’acte de la inauguració de l'exposició L'estrena de compositors catalans al Palau (1908-1936),en l'incomparable marc de la sala d'assaig de l'Orfeó Català, al Palau de la Música Catalana a Barcelona.