Notícies de Músics per la Cobla



Presentació del CD de Francesc Pujol

Publicat el 6/02/2019

Josep-Maria Serracant, President de Músics per la Cobla, va presentar el prop-passat 31 de gener, la darrera producció discogràfica de la nostra Associació, la dedicada a les sardanes per a cobla del mestre Francesc Pujol i Pons. La presentació s’efectuà en el decurs de l’acte de la inauguració de l'exposició L'estrena de compositors catalans al Palau (1908-1936),en l'incomparable marc de la sala d'assaig de l'Orfeó Català, al Palau de la Música Catalana a Barcelona.


Encàrrec d’una obra per a cobla a la compositora mexicana Maria GRANILLO

Publicat el 28/06/2018

Pel Memorial Joaquim SERRA d’enguany i actuant com assessors musicals la nostra Associació a assumit el repte d’escollir un compositor que reunís les condicions que la presidència de l’Agrupació Cultural Folklòrica Barcelona ens havia donat. D’una banda es desitjava un compositor estranger, amb lo que seguíem els exemples d’altres anys quan encarregarem obres a Kevin KASKA, Louis STEWART i Tim GARLAND i per l’altre es volia encetar una nova línia integrant, finalment, a una dona compositora a l’elenc de compositors.


El novembre arriba "Retalls de cobla",
concert a dues cobles
d'homenatge a Josep Maria Bernat

Publicat el 26/09/2017

 

Les cobles Reus Jove i Berga Jove presenten aquest novembre “Retalls de cobla”, un concert d’homenatge a Josep Maria Bernat, coincidint amb el 25è aniversari del seu traspàs. Aquest mes de novembre el concert s’estrenarà al teatre municipal de Berga, el dia 4, i el 26 al teatre de Sarrià, de Barcelona.