Raya i Civit, Carles

Terrassa (Vallès occidental), 1986

Apunts biogràfics

Inicia els estudis musicals amb Alexandre Baiget al Conservatori de Terrassa, on finalitza el Grau Mitjà amb menció i premi d'honor a les especialitats de trompeta i música de cambra, respectivament. Posteriorment continua els seus estudis musicals a l'ESMUC amb Mireia Farrés (trompeta solista de l'OBC) i s'inicia en el món de la música antiga gràcies a Serge Tizac (concertista de trompeta barroca). També ha realitzat diversos cursos de perfeccionament musical amb grans solistes internacionals i pedagogs com Maurice Andre, Bo Nilson, Spanish Brass Quintet, DouglasProsser, Rodney Mark, entre d'altres.
El dia 16 d'agost de 2007, a Castellbisbal, va estrenar la seva primera sardana, En Torcuato i la Maria, dedicada als seus pares. La seva sardana L'àvia Teresa va ser finalista del concurs de la Sardana de l'Any 2007 i guanyà el premi del jurat popular en el concurs de Joves Compositors de Blanes.

Web del compositor: http://www.carlesraya.com/
Blog del compositor: http://www.carlesraya.blogspot.com/

Títols en el nostre arxiu

Sardanes

Títol Tipus Any
Aires de Tona Sardana per a cobla 2008
àvia Teresa, L' Sardana per a cobla 2007
Ballada singular Sardana per a cobla 2008
En Torcuato i la Maria Sardana per a cobla 2007
Terra nostra Sardana per a cobla 2009

 

Altres títols

Sardanes
Carpe diem (2009) - Cent anys de sardanes (2008) - Més enllà (2011) - Per molts anys (2009) - Recordant vells temps (2008)