Paños i Écija, Joan Manuel

Sant Pere de Ribes (Garraf), 25 febrer 1980

Apunts biogràfics

Ballador de sardanes reconegut, ha format actuat amb els Dansaires Vilanovins, la Blanca Espurna de Sitges, la Repuntejant de Mataró, l'Agrupació Sardanista Roure, la colla Horitzó de Barcelona i la Mare Nostrum. A títol individual, ha estat set vegades campió de la categoria de Sardanes Revesses i ha participat en la cerimònia d’inauguració dels Jocs Olímpics de Pequín com a sardanista.

Títols en el nostre arxiu

Sardanes

Títol Tipus Any
Gràcies, companys Sardana per a cobla 2014

 

Altres títols

Sardanes
55 il·lusions (2019) - Cubelles, tot un món (2017) - En Jaume i l'Adelina (2007) - Moments d'octubre (2005) - Repics de joia (2012)

Sardanes revesses

Així és la vida - Aquell fosc octubre - Caliu - Carmelet juràssic - Compte que s'acaba - En Jude està nominat (2000) - Enganyant una mica - Enhorabona campions! (1998) - Enpebrotada - És més fàcil que l'altre, no? - Fent de les meves - Ja no puc més! - La diferència no enganya - La festa de la Geltrú - La revessa de l'estiu - Malenconia (2000) - Més fàcil encara - No li donis més voltes - No ploreu que la treureu (2000) - Per molts anys - Per seguir plorant - Revessaure - T'han enredat els ocells - Temps d'estiu