Moratà, Joan

Prada (Conflent), 1899 - 1977

Apunts biogràfics
Autor de sardanes de les terres rosselloneses que assolí gran popularitat, si bé aquesta venia marcada per un sentit comercial no gaire freqüent en els nostres compositors. Enregistrà moltíssimes sardanes algunes de les quals alternà amb peces ballables. El 1926 havia fundat l’orquestra Fabresse. El 16 de gener de 1963 la casa DINO li concedí el Disc d’Or de la Sardana.
Té escrites fins a un centenar de sardanes, moltes de les quals instrumentades per compositors vinculats a les cobles que les enregistraven. El seu veritable nom era Andreu Fabresse.

Títols en el nostre arxiu

Sardanes

Títol Tipus Any
amic Poncella, L\' Sardana per a cobla
Amor etern Sardana per a cobla
De mar a Massana Sardana per a cobla 1961e
Diada de Festival Sardana per a cobla 1958
noies de Cotlliure, Les Sardana per a cobla
Records del Voló Sardana per a cobla
remendaire, La Sardana per a cobla
Sirenes i pescadors Sardana per a cobla
tenora canta i plora, La Sardana per a cobla
Tirant l\'art Sardana per a cobla
Tot joguinejant Sardana per a cobla 1961e
Vent i sol Sardana per a cobla

 

Altres títols

Sardanes
A l'anxova, dones...! - A l'Hostal de Castellnou - A l’ombra del Castellet - A la font d’Hix - A la Loge ballem sardanes - A la llum del lampar - A Madeloc - Amelie, la reina del Vallespir - Anem puntejant - Bailemos la sardana - Bernadeta - Blanques neus - Canet, nostra platja - Carmen i Rosina - Catalans tots germans - Cel del Rosselló - Cerdanya florida - Cerdanya meva - Cotlliure aimada - De Sant Pau a Galamus - Festa del Roser - Hermosa moreneta - L'aplec de Prats de Molló - La festa Aragó - La font de l'arbre mentider - La rodella - La sardana de Mont-Lluís - La sobirana - Lancaster - Magdalena - Maria Paula - Mas Pi de Cosprous - Minasol - Nostra mar - Passant per Ceret - Per mar calma - Perpinyà-Hannover - Pescadors a l'alba - Platejada - Porta d'Àfrica - Prades, la bonica - Prats, vila d'encant - Records d'Amelie-les-bains - Records d'Andorra - Records de joventut - Records de Perpinyà - Records de vacances - Roselina - Roseta - Saltem noies - Sant Llorenç de Cerdans festiu - Sardanes a Molitx-les-bains - Sardanes a Sant Vicenç - Sardanes al Barcarés - Souvenir de la Preste - Tellosa - Un aire de Canigó - Una filigrana - Zeta