Duran i Maronda, Joaquim

Badalona (Barcelonès), 8 febrer 1972

Apunts biogràfics
Intèrpret sde tenora. A l'edat de 14 anys va començar la seva carrera musical al Conservatori Professional de Música de Badalona amb estudis de solfeig, harmonia, violí amb el mestre Jordi Cervelló, i a l'Escola de Cobla Marinada els estudis de tenora amb el mestre Josep Colomé. Més endavant va compaginar els estudis de tenora amb els d'oboè amb Philippe Vallet.
Ha tocat en diverses formacions musicals com intèrpret de violí, oboè i tenora, d'entre d'elles, l'Orquestra del Conservatori de Badalona, la Banda Simfònica de Badalona, amb la que ha actuat en diversos festivals internacionals, i en diferents cobles: Escola de Cobla Marinada de Badalona (1985), Cobla Rambles (1988-1990), Cobla Badalona (1990-1992), Cobla Marinada (1992-2002), i actualment amb la Cobla Mediterrània.
Juntament amb el tenores Jordi Molina, Enric Ortí, Xavi Molina, Xavier Cornellana i Àlex Vila forma part del Jordi Molina sextet, formació estable que es dedica a la promoció de la tenora fora de la de cobla. També ha tocat al Ramon Escalé Trio  i a la Cobla de Cambra de Catalunya.

Títols en el nostre arxiu

Sardanes

Títol Tipus Any
que em dona vida, La Sardana per a cobla

 

Altres títols

No en consten.