Notícies de Músics per la CoblaEncàrrec d’una obra per a cobla a la compositora mexicana Maria GRANILLO

Publicat el 28/06/2018

Pel Memorial Joaquim SERRA d’enguany i actuant com assessors musicals la nostra Associació a assumit el repte d’escollir un compositor que reunís les condicions que la presidència de l’Agrupació Cultural Folklòrica Barcelona ens havia donat. D’una banda es desitjava un compositor estranger, amb lo que seguíem els exemples d’altres anys quan encarregarem obres a Kevin KASKA, Louis STEWART i Tim GARLAND i per l’altre es volia encetar una nova línia integrant, finalment, a una dona compositora a l’elenc de compositors.


El novembre arriba "Retalls de cobla",
concert a dues cobles
d'homenatge a Josep Maria Bernat

Publicat el 26/09/2017

 

Les cobles Reus Jove i Berga Jove presenten aquest novembre “Retalls de cobla”, un concert d’homenatge a Josep Maria Bernat, coincidint amb el 25è aniversari del seu traspàs. Aquest mes de novembre el concert s’estrenarà al teatre municipal de Berga, el dia 4, i el 26 al teatre de Sarrià, de Barcelona.


30 de setembre data límit
de la Beca Josep Maria Bernat

Publicat el 26/09/2017

La 23a convocatòria de la beca per a joves instrumentistes Josep Maria Bernat tanca el termini de presentació de candidatures aquest proper dia 30 de setembre. Aquesta ajuda als estudis va dirigida a Estudiants d’instruments de cobla que no hagin complert els 21 anys durant l’any 2017.